Litt smykkearbeid


Jeg klarer ikke bare holde meg til en hobby, da jeg synes det er fryktelig morsomt å lage ting selv, og ikke minst lære nye teknikker etc .. kjempegøy.!!
Til jul laget jeg noen armbånd vi gav bort i gave til noen viktige damer i min kjære samboers familie. Det er som så mye annet – ingenting blir like fint i på bilder som i virkeligheten- desverre. Disse smykkene er kjempepene og ligner på en prikk de populære “Carmasmykkene”…men myye billigere å lage selv!! ;o)

Dette armbåndet ble laget til min samboers kjære mamma. Her er det “blingbling”perler og svarte glansperler som er brukt.
Et laget med sølvperler ble gitt til min samboers mormor.

Et armbånd vi gav til min samboers gamle bestemor.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Litt smykkearbeid

 1. Jeg er heller ingen kløpper på dette, men jeg legger alltid til bildene før jeg gjør noe annet i innlegget (pass på at de er midtstilt ellers blir det bare krøll), og deretter flytter du bildene etpar hakk nedover med enter-knappen. Bruk piltast oppover igjen, så har du plass til å skrive. Skriv alt du vil i innlegget, og deretter kan du legge til tekst under hvert bilde. Marker all teksten under bildet, og gjør om tektsen til “smallest” – hvis du da ikke vil ha “vanlig” tekst. Håper dette var det du lurte på??

  Ellers, takk for veldig hyggelig kommentar i bloggen min!! Ønsker deg en SUPER tur til østen! Skulle ønske det var meg…

  Klem Hege.

 2. Heisann. Jeg gjør det ofte i bakvendt rekkefølge når jeg legger inn. Skriver først teksten jeg vil ha under bildet, og så laster jeg ned bildet. Så neste tekst og bilde osv. Bare husk at det du starter med er det som kommer sist i innlegget. Håper du ikke har sovnet ennå av denne skrivinga mi… Ser du skal på “liten” ferie, passe misunnelig på den. Slenger meg som følger jeg. Ha en flott helg og en super tur til Asia.
  Klem, Yvonne :)

 3. Tuuusen takk for tipsene jenter…fikk til det med tekst under bildene nå, men vil ha en “innledende” tekst også.. :o ( ..og når bildene legges inn får du ikke markert det Line..?? :o (

  Men tuusen atkk for at dere titter på siden kin, lover at den skal bli myyye bedre når jeg bare får litt dreisen.. :o )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>