Jentekort

Endelig fikk jeg de nydelige Whiff of joy- stemplene i posten. De har så mange utrolig fine stempler, og jeg gleder meg allerede til å lage flere kort av alle stemplene jeg har fått. :o ) Her er den nydelige sittende engelen. Har fargelagt med promarkers, og papir og pynt er fra papirplaneten.


Har brukt glitterlim på vingene og blomstene.. i tillegg har hun fått seg fine perleøredobber.


Så har jeg fått brukt den nye symaskinen min rundt kantene. :o )

Innsiden av kortet – enkelt og i sart blå.


Kortet sammen med hjertene mine – som til daglig bor på spisebordet vårt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>