Kjærestekort

Her er et kort jeg laget til min kjære for en stund tilbake siden. Jeg synes disse Sara Key stemplene er så søte!! Har fargelagt med Promarkers og alt er kjøpt hos Papirplaneten.


Jeg er ikke alltid like flink til å pynte inniden av kortene mine, da jeg er altfor ivrig etter å lage flere kort så fort jeg er ferdig med ett. Men her har jeg altså laget en innside. Og den personlige hilsenen står på baksiden av Tagen dere ser i lommen på høyre side.

En enkel, men grei bakside også.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>