Nok et Whiff of joy kort..

Synes Whiff of joy har så mange fine stempler og denne liggende jenta er ingen unntak. :o ) Blir litt enkle kort om dagen, men det kommer av denne Ådals`dagen hvor jeg skal ha et stand og selge kort. Dumt det ikke blir fler fine og forseggjorte kort, men denne gangen må kvantitet gå foran kvalitet – så mye annet jeg skal rekke før den tid også. :o )


Brukt bomster og spellbinders fra Papirplaneten.


Innsiden av kortet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Nok et Whiff of joy kort..

 1. Hei :) Tusen takk for at du vil være med på candy´en og følge bloggen min :o ) Så mye fint du lager ! La meg til som følger hos deg jeg :o )

  Klem, Gry-Heidi

  PS. For en nydelig pus du har !

 2. For et nydelig kort du har laget her. Lekkert pyntet på innsiden også!
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Strømpekortene er lette å lage. Det er bare et vanlig brettet 6″/6″ kort som er klippet for hånd som en strømpe. Så kortet er brettet på langsiden, og åpnes som et vanlig kort.
  Ha en fin helg.
  Klem, Marianne:)

 3. Cricut maskinen er en maskin som skjærer ut div figurer og bokstaver, og det er forskjellige minnebrikker med alt mulig…*smiler*…masse fint!!
  Jeg har en Cuttlebug, og den tar de fleste dies, bla Sizzix, Spellbinders og Cuttlebug sine selvfølgelig. Den er jeg kjempe fornøyd med, enkel og grei å bruk. kan absolutt anbefales :O)
  Ha en fin mandag!
  Klem Fredrikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>