Enda mer stofferier.. :o)

Her kommer enda flere bilder av stoff fra Hoi An, Vietnam. Litt forskjellig kvalitet på de ulike stoffene, men bomullsblanding er nok de fleste. Har vel stofflager i mange år fremover – så får vi håpe jeg får brukt det til noe etterhvert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Enda mer stofferier.. :o)

  1. Sukk, her var det mye lekkert altså! Lurer på hvor stor den pakka di var jeg… Hi-hi, den må ha vært enorm når en ser alle stoffene du har kjøpt deg! De stemplene du kjøpte var og utrolig søte. Moro med motiv ingen andre har da.
    Ha en strålende og kreativ uke!
    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>