ENDELIG! Nå har stoffene fra Asia kommet… :o)

Endelig!!!! Nå har stoffene jeg kjøpte i Vietnam endelig ankommet Sogn og jeg kan nyte å ha et stort lager med stoff. Nå er det bare å få tid til å sette seg ned med symaskinen sin.. :o ) Var jo i Asia i 8 uker i vinter og der var det utrolig billige stoffer – spesielt i Hoi An i Vietnam. Har ventet i 3 måneder på at pakkene vi sendte hjem skulle komme ..og NÅ er de altså her!!

Her er et ganske tykt fargerikt stoff som jeg tenkte å bruke til noe “barnegreier” senere.. Fargene på bildene lyver litt, da de er ganske mye penere i virkeligheten. :o )

Her er også et aldeles NYDELIG stoff..kanskje en av favorittkjøpene mine der nede! KJøpte 10 meter av hver farge! Gleder meg til å finne noe jeg kan sy av dette. :o )

Er de ikke fine??? :o )

Og her er mange farger av et rutestoff – så kjekt å ha! Kan brukes til så mangt.. :o )


Her er vietnamesisk silke. Et tynt, men herlig stoff. Tenkte å sy sengeteppe av det hvite og grå. Dette stoffet er også genialt til innsidestoff, for etc..Fikk så utrolig mange stoffer og har ikke rukket ta bilder av alt enda, så det kommer flere innlegg etterhvert! :o )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “ENDELIG! Nå har stoffene fra Asia kommet… :o)

  1. Hehe…ja, tiden får vise!

    Har ikke sydd noe særlig før, men får jo mye fin inspirasjon hos deg da!! :o )

    Må finne noen fine oppskrifter først også.. :o ) Kanskje du har noen tips?

    Julieklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>