Friskt fra Whiff of joy

Jeg er nok litt pastell av meg i kortlagingen, men sterke farger er jo også veldig fint – blir nesten litt ekstra glad nå på sommeren når jeg ser fine, skarpe farger på kortene.. :o ) Motivet som er fra Whiff of joy er som vanlig fargelagt med promarkers. Jeg er ikke så flink til å huske (eller ha noe system på hvor jeg kjøper ting), så hvor pynt og ark er fra aner jeg ikke.. Hehe..

Brukte addhessive dots for å heve kortet litt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Friskt fra Whiff of joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>