Whiff of joy

Nå skal jeg komme igang…bare regn og trist ute likevel, så da kan man sitte inne og pusle uten dårlig sammvittighet. :o )

Nå har jeg endelig fått lastet opp bildene av kortene jeg lagde til Ådal´s dagen, så nå skal jeg prøve å få lagt ut ett eller flere innlegg om dagen…må komme ajour! :o )
Her har jeg brukt Maja Design mønster ark. Motivet fra Whiff of joy har jeg fargelagt med promarkers. Blomstene er fra Nille, slufsa fra Panduro og sømmene langs kanten er fra min egen symaskin! ;o) På vinger og blomster har jeg lagt litt glitterlim.


Her ser dere både glitteret og sømmene.. :o )

Sees snart..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Whiff of joy

 1. Så fint! :O)
  Gleder meg til å se hva du lager med alt det fine stoffet ditt! Sylysten kommer nok…*smiler*..
  Ha en fin kveld, og takk for hyggelig hilsen hos meg.
  Klem :O)

 2. Hei på deg, og tusen takk for koselig kommentar hos meg :o )
  Så nyyydelig kort, både motiv og ark ! Lekkert og delikat !

  Det varierer hvor mange DT-bidrag man må lage :) Hos noen må man lage ett bidrag i uken (f.eks. blogger med ukentlige utfordringer), hos andre er det ett bidrag i måneden. Man får beskjed god tid i forveien om fremtidige temaer, slik at man slipper å stresse rett før :o )
  Ha en fortsatt fin uke :o )

  Klem, Gry-Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>