Deilige pannebånd..

Disse herlige pannebåndene er enkel pussel når man ikke har mulighet til å konsentrere seg om håndarbeidet, men la “sossisa”gjøra jobben på egenhånd. Ble inspirert av Stinemor, da jeg var innom hennes fantastiske blogg for en stund tilbake…Ta turen innom Stinemor du også davel!
Hele den lille familien min har vært syke en hel uke nå, så det har blitt lite med håndarbeid..men har da iallefall nå klart å tatt noen bilder av produksjonen den siste uken.

 Disse rosa pannebåndene har fått på seg merkeslappen, men mangler fortsatt pynt..planen er å hekle noen blomster å pynte med.

 De grå pannebåndene har hverkan fått merkelapper eller pynt på seg..

En liten stabel med pannebånd – det blå i bunnen er en “bestilling” fra min søster som ville ha likt sin datter, som fikk et lyseblått i julegave.
Pannebåndene er strikket med Merino Extra Fine (dobbelt garn) – går med ca 1 nøste på ett pannebånd. Oppskrift finner du på Stinemors blogg.
Har planer om å vise pannebåndene ferdig pyntet også.. :o )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Deilige pannebånd..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>