Nyinnflyttet

Kjenner dere følelsen av å ikke helt føle seg hjemme, samtidig som man trives og gleder seg til “hjem-følelsen” dukker opp?? Litt den følelsen sitter jeg med nå…og jeg kjenner den følelsen ganske godt. Min lille familie og jeg har just kjøpt oss et stort hus i Hønefoss, som vi pusser oppp samtidig som vi halvveis bor der..Gleder meg så sinnsykt til å kunne flytte skikkelig inn – ihvertfall i EN av etasjene..  Nå har bloggingen min ligget brakk i nesten 2 år, og nå som Jorid Kvam har hjulpet meg med å “flytte” gleder jeg meg også til å kjenne “hjem-følelsen” her inne..tar nok litt tid, da wordpress er veldig uvant når man er vant til blogspot..men har troa! :o )

I morgen skal dere få et bittelite “sneakpeak” på litt snadder fra det nye huset

Enn så lenge..

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>