Du skal bli vakker!

Etter at all gammel “japanpanel” ble revet bort, dukket denne nydelige faspanelen frem – så enkel, men så allsidig! Her har det i skrivende stund blitt lagt ned uttalige timer med pussing og sliping av panel (verdens beste pappa – takk) – resultatet viser jeg ikke før hele gangen er FERDIG!!

Trappen er også så utrolig vakker – skikkelig gammel, stødog tretrapp..men den enorme takhøyden som gjør hele gangen vår så fin! ..meeeen, så var det dette belegget da..Grrr, helt umulig å få av! Vet ikke hvor mange døgn min kjære pappa har brukt her, men det er maaange stakar – men pågangsmot, det har han. Nå har treverket i alle trinnene kommet til synet, men gudene vet hva vi skal gjøre videre?!

Vi får se, vi får se…

Men FIIIN, det blir den!!

Nydelig potensiale

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Du skal bli vakker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>