Mine nye skatter..

Har ikke mye fritid om dagen, men noe av min tid går med til å lete etter skatter til mitt nye hjem..og da leter jeg gjerne på Finn.no. Og den som leter, skal finne”…

For noen uker siden dukket en drøm av en sjenk opp på Finn, og da var det bare å starte planleggingen med å overbevise mine kjære mann.. pleier å være ganske flink til å få viljen min, og det gikk selvfølgelig, etter noen få runder, også denne gangen.

Yippi..

Og ikke nok med denne nye skatten, så tørket jeg støv av en annen og nesten minst like fin skatt. En gammel skrivemaskin som har stått bortgjemt hjemme hos mamma og pappa i mange år, har fått et nytt liv hjemme hos meg…

Love the two of them together!!!

To nye skatter.Har enda ikke flyttet inn i huset vårt, da mye fortsatt er ganske kaotisk…men “murstua” som vi kaller den er ferdig malt etc, så der har jeg så smått begynt å gjøre det kos..

Fortsettelse følger!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Mine nye skatter..

    • Japp…fikk den av pappa. Faktisk den første skrivemaskinen på Hønefoss politikammer – ble gitt bort til Hønefoss hjelpefengsel når politimesteren så seg nødt til å skaffe seg ny. Når fengselet ble nedlagt i 96, kunne de ansatte kjøpe ulike gamle ting til en svært billig penge..denne kjøpte pappa for 50 kroner! :o ) GENIALT – er fra 1917. :o )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>